© Copyright All rights reserved smartworldtv.eu
www.smartworldtv.eu info@smartworldtv.eu
BALLINA BALLINA PAISJET PAISJET ABONIMET ABONIMET OFERTA OFERTA POROSIT TANI POROSIT TANI SI FUNKSIONON SI FUNKSIONON RREGULLAT RREGULLAT KONTAKT KONTAKT
Logo 'PayPal empfohlen'

Testo Internetin

Ketu mund ta testoni shpejtësin e Internetit tuaj. 

Smartworld express EU

Ne ju sjellim Smartworldt në shtëpitë e tuaja në Evropë, sa hap dhe mbyll sytë. 

Smartworldtv Evropë

OFERTA

=

107.99 Euro 146.99 Euro

&

&

=

 . (*)në këto çmime nuk janë perfshirë taksat për Paypal dhe TVSH (*)varesisht nga shteti i blerjes cmimet jane te konvertuara ne valuta lokale
ABONIMI 1 Muaj
ABONIMI 3 Muaj

&

ABONIMI 6 Muaj

=

195.99 Euro BALLINA BALLINA